سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی کشور در مشهد به کار خود پایان داد ثبت نام تسهیلات اقتصاد دیجیتال آغاز شد زمان رونمایی از نینتندو سوییچ ۲ رسما اعلام شد جزئیاتی جدید از پردازنده گرافیکی پلی استیشن ۵ پرو پرفروش‌ترین گوشی‌های جهان در سه‌ماهه اول سال ۲۰۲۴ با هوش مصنوعی شارژدهی گلکسی S۲۵ ده درصد بهتر می‌شود انتقال داده‌های دستگاه اندروید قبلی به دستگاه‌ اندرویدی جدید سریع‌تر می‌شود افشای مشخصات اولیهٔ Xiaomi 15 Pro ویدئو | ربات اپتیموس تسلا، مشغول کار در کارخانه خانواده آیفون ۱۷ یک عضو «اسلیم» خواهد داشت تراکنش‌های بیت‌کوین میلیاردی شد اولین تریلر از حضور شخصیت «هوملندر» در بازی «مورتال کمبت ۱» (Mortal Kombat 1) لایحه حفاظت از داده‌های شخصی در کمیسیون حقوقی دولت تصویب شد اولین تصاویر از فصل دوم سریال «آخرینِ ما» (The Last of Us) شواهد جیمز وب برای اثبات حیات فرازمینی کافی نیست هشدار به کاربران اندروید: اطلاعاتتان در خطر است! | صاحبان شیائومی بیشتر مراقب باشند! از Pixel 8a چه می‌دانیم؟ | افشای همه مشخصات گوشی جدید گوگل، پیش از رونمایی معرفی بازی «گربه‌ها و سوپ» (cats & soup) + دانلود اندروید و IOS مایکروسافت: پلیس آمریکا حق ندارد از Azure برای تشخیص چهره استفاده کند مشخصات Poco F6 Pro فاش شد انتشار تصاویر Xperia 1 IV، آخرین پرچمدار سونی
سرخط خبرها

ذخیره سازی اطلاعات با لایه‌های فلزی دوبعدی

  • کد خبر: ۳۲۳۸۲
  • ۱۰ تير ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۲
ذخیره سازی اطلاعات با لایه‌های فلزی دوبعدی
محققان موفق به ابداع سیستم جدیدی برای ذخیره سازی اطلاعات شده اند که داده‌ها را با سرعت بیشتر در فضایی محدودتر و با فشردگی بالاتر ذخیره می‌کند.
به گزارش شهرآرانیوز، مزیت مهم دیگر این فناوری صرفه جویی در مصرف انرژی برق است. فناوری مذکور مبتنی بر کدگذاری داده‌ها و ذخیره سازی آن‌ها بر روی صفحات کشویی ساخته شده از فلزات دو بعدی است.


با توجه به افزایش روزافزون تولید داده‌های دیجیتال در جهان، فناوری‌های فعلی ذخیره سازی اطلاعات موجب اشغال فضای زیاد و مصرف انرژی برق قابل توجه می‌شوند.


از همین رو فناوری‌های جدیدی باید جایگزین فناوری‌های فعلی شوند و لذا محققان دانشگاه‌های استنفورد، برکلی و تگزاس با همکاری یکدیگر سیستمی مبتنی بر استفاده از فلزی به نام تنگستن دیتلورید را ابداع کرده‌اند که در قالب آن صفحاتی بسیار باریک که تنها به اندازه سه اتم ضخامت دارند، در کنار یکدیگر هم قرار می‌گیرند.


بیشتر بخوانید: دومین رویداد ملی در حوزه نانو حسگرها برگزار می‌شود


زمانی که مقدار اندکی الکتریسیته از میان این صفحات عبور می‌کند، هر یک از لایه‌های آن‌ها مقداری به سمت بالا و پایین جابجا می‌شوند. این تغییر وضعیت و سازماندهی مجدد به گونه‌ای صورت می‌گیرد که ذخیره سازی و کدگذاری داده‌ها را در قالب صفر و یک ممکن می‌کند.


برای خواندن داده‌های ذخیره شده و دسترسی به آنها، از میدان مغناطیسی برای تشدید فعالیت الکترون‌ها در لایه‌های مختلف فلزات مذکور استفاده می‌شود و از این طریق ذخیره سازی حجم زیادی از اطلاعات بر روی یک سطح فیزیکی کوچک ممکن می‌شود.


همچنین سرعت نگارش اطلاعات در حافظه‌های رایانه‌ای از این طریق ۱۰۰ برابر بیشتر می‌شود. پژوهشگران امیدوارند تجاری سازی این فناوری در آینده نزدیک ممکن شود.


منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->